8 April 2018 Kilometervreettocht

Informatie voor niet leden

Ook dit jaar kan iedereen weer meelopen met het jaarlijks wandelevenement van Scouting Willibrordus Gemert, de kilometervreettocht. Er zijn afstanden van 5, 10, 20 en 25 kilometer. Niet scouting-leden betalen € 3,50 aan inschrijfgeld. De tocht start vanaf Blokhut "de Hoef", De Hoef 22 Gemert. De starttijden voor de 5 en 10 kilometer zijn van 8.30 tot 10.30 uur. De starttijden voor de routes van 20 en 25 kilometer zijn van 8.30 tot 9.30 uur. Het is niet nodig om vooraf in te schrijven, dit kan ter plaatse. Jongeren onder de 18 jaar mogen alleen onder begeleiding meedoen aan dit evenement.

De korte tochten zijn uitermate geschikt als “gezinstocht”. Bij het starten krijg je een aantal opdrachten mee die je onderweg kunt oplossen.

Het is fijn als je met de fiets naar de blokhut komt.